Verőfényes Szüreti Napok

A szombat délutáni műsorból a sátorban hagyományosan kivette részét a „Czenki” Hársfa Néptáncegyüttes és a Dirty Dance táncegyüttes, most is volt meglepetéstánc is a hársfásoktól, jól szórakozhatott a sátort teljesen megtöltő közönség. Nagy sikert aratott a nálunk először vendégeskedő Balázs Pali, valamint sok érdeklődőt vonzott az esti bál is, és főképp annak sztárvendége. A késői időpont ellenére egészen fiatalok is kíváncsiak voltak a tavalyi X-faktor egyik felfedezettjére, Vastag Tamásra.


 A vasárnap szintén eseménydÚsan telt, történelmi harci bemutató, táncbemutatók, és a kicsik egyik kedvence, Szandi várta az ismét szép számban megjelent érdeklődőket.

.Az immár hagyományosnak mondható megvendégelés is jól sikerült, mind egy szálig elfogyott a virsli és teljesen kiürültek a gulyásos bográcsok.

Sokan megvásárolták az alkalomra készült kiadványunkat, a Nagycenki Szüreti Napok első 15 évének történetét fotókkal bemutató könyvecskét. Aki még szeretne belőle vásárolni, a nagyboltban megteheti.

összességében Újfent egy sikeres és élményekkel teli szüreti rendezvényen vagyunk tÚl. EzÚton is köszönetet mondunk mindenkinek, aki munkájával, felajánlásával, jelenlétével vagy bármi más módon segítette a rendezvény létrejöttét, megvalósítását! 

Jövőre, veletek, ugyanitt!

A Szüreti Napokról átfogó képet kaphatnak itt, a Galériánkban.
 

2011.09.28
Content Management Powered by CuteNews


Támogatóink:


EU-Agro Kft.